Cati Calin este responsabila de Programului de Formare pentru Traineri si Consultanti in Metoda de Comunicare relationala ESPERE® din Romania, este psiholog, trainer, specializata in Metoda de comunicare relationala ESPERE®. A fost formata de catre Aleth Naquet incepand cu 2003.
Cati Calin este psiholog, formator in Metoda ESPERE®. Ariile ei de competenta sunt comunicarea, managementul, resursele umane si trainingul.

 

 

 

Evolutia si armonia sunt valorile care insotesc munca de acompaniere pe care o face alaturi de clientii sai. 7 ani din cariera ei au fost dedicati imbunatatirii calitatii serviciilor de resurse umane oferite angajatilor unor categorii diverse de organizatii mari, pornind ca analist resurse umane, evoluand spre manager si apoi consultant extern. Are o experienta profesionala de 17 ani, dintre care 11 ani in training si consultanta in comunicare relationala, ca moderator de programe de formare special concepute pentru organizatii, profesori, parinti, copii si tineri, avand peste 3500 de participanti.